s-Lim lanceert slimme toepassingen met ANPR camera voor lokale besturen

8 juli 2021 - Na geslaagde proefprojecten in Tongeren en Hasselt biedt s-Lim met enige trots innovatieve toepassingen met ANPR camera’s aan om duurzame oplossingen te kunnen bieden voor vaak voorkomende problematieken omtrent mobiliteit en verkeersveiligheid

De raad van bestuur van s-Lim keurde onlangs de werkwijze en tarifering van dit aanbod goed. s-Lim is vanaf heden klaar om volgende toepassingen in de Smart Region Limburg uit te rollen:

  • Toegangscontrole

Inzetten van ANPR camera en white-list om overtredingen vast te stellen en te handhaven wanneer verbodsborden type C3 met onderborden de toegang beperken. (GAS4)

  • Trajectcontrole

Inzetten van ANPR camera ’s aan begin en einde van een traject om snelheidsovertredingen vast te stellen en te handhaven. (GAS5)

  • Sluipverkeer

Inzetten van ANPR camera’s aan begin en einde van een traject om overtredingen vast te stellen en te handhaven op basis van doorrijtijden bij verbodsborden type C3 met onderbord uitgezonderd plaatselijk verkeer. (GAS4)

 

Het aanbod omvat alle nodige hardware en software componenten en zal verder toegelicht worden tijdens een fysiek event in de maand september. In afwachting van dit event kunnen gemeenten zich ook inschrijven voor een webinar dat zal plaatsvinden in de tweede helft van augustus of kan s-Lim desgewenst het aanbod in de gemeenten komen toelichten.

Indien uw gemeente interesse heeft in dit aanbod, kan u zich richten tot info@s-lim.be.

Bouwplan voor de slimme regio Limburg

slim parkeren dankzij camera's

glasbreukdetectie dankzij slimme camera