Energiecontract voor lokale besturen met slimme datadienstverlening
aanbod Elindus – Aspiravi Energy: volg de webinar

Juli 2024- S-Lim biedt de lokale besturen een alternatief in de energietransitie. Als aankoopcentrale vonden we een geschikte leverancier om de vlucht vooruit te kunnen nemen in de energietransitie. Een stabiele prijsformule voor lange termijn, met mogelijkheden tot energiedelen en flexibiliteit.

De openbare aanbesteding aankoopcentrale voor elektriciteit en aardgas in combinatie met een gebruiksvriendelijk klantenportaal werd vorige week door s-Lim DV gegund:
  • Perceel elektriciteit + klantenportaal: Elindus – Aspiravi Energy
  • Perceel aardgas + klantenportaal: Elindus 
Stabiliteit, flexibiliteit, optimalisatie 
Het aanbod van de aanbieders voldoet aan de gevraagde vereisten, om een vernieuwende aanpak in de energietransitie mogelijk te maken, met een scherpe prijsformule met stabiele elektriciteitsprijs op lange termijn met een cap/floor gebaseerd op de reële marktprijs.
De data worden in een gebruiksvriendelijk klantenportaal geautomatiseerd bij elkaar gebracht en benut om inzichten te creëren. 
Energiedelen en flexibiliteit zijn mogelijk, net zoals het optimaliseren van het rendement door sturing, om zo negatieve injectietarieven te vermijden en eigen investeringen te laten opbrengen.
 
Aan de slag! 
Alle deelnemende besturen in s-Lim DV en aanverwante organisatie (AGB, OCMW, politiezones, hulpverleningszones, ...) kunnen gebruik maken van deze aankoopcentrale, evenals andere lokale besturen van de vroegere zuivere intercommunales. 
Het contract kan nu door uw organisatie worden aangegaan met de leverancier volgens de geldende voorwaarden uit het bestek en de ingediende offerte. Dit kan voor de periode van 01/01/2025 tot en met 31/12/2032. Instappen kan nog tot en met 2031.
 
Contacteer ons en volg ook de webinar
Om het aanbod verder in detail te duiden wordt eerstdaags een webinar gehouden, samen met Elindus en Aspiravi Energy. 
Geïnteresseerden kunnen de leverancier vanaf nu ook rechtstreeks contacteren via stedengemeenten@elindus.be (ref. Slim202402). Uiteraard is ook s-Lim steeds bereikbaar.  
 

Bouwplan voor de slimme regio Limburg

slim parkeren dankzij camera's

glasbreukdetectie dankzij slimme camera